مزایای مثبت گوشت ماهی
پرورش مصنوعی ماهیان
علل کاهش ذخایر آبزیان
پرورش گونه ها ی متفاوت
گونه های اصلی مورد پرورش
پرورش ماهی سرد آبی
قزل آلای رنگین کمان
قزل آلای خال قرمز
ماهی آزاد دریای خزر
پرورش ماهی گرم آبی
پرورش گونه های دریایی
ماهی تن
خامه ماهی
یکی از مزایای مثبت گوشت ماهی این است که سرشار از ویتامین بخصوص ویتامین های محلول در چربی در ماهیان چرب بخصوص ویتامین A است. با توجه به امکانت منطقه ، آب وهوا و خواست بازار پرورش گونه ها ی متفاوت انجام میشود که عبارتند از پرورش ماهیان سرد آبی، پرورش ماهیان گرم آبی، پرورش ماهیان دریایی، پرورش ماهیان زینتی، پرورش ماهیان خاویاری.
اختصاصات کلی در پرورش ماهی سرد آبی:
1.عموما در آب وهوای خنک بین 8-17 درجه رشد میکنند
2.نیاز به آب سرشار از اکسیژن دارند.
3.افزایش درجه حرارت با کاهش اکسیژن محدودیت تغذیه ورشد را به دنبال دارد.
4.ماهیان گوشتخوار میباشند.
5.دارای معده و روده کوتاه هستند.
پرورش گونه های دریایی :
شامل پرورش آبزیان در ساحل و مناطق نزدیک به ساحل
رشد فوق العاده در سالیان اخیر
حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع
خامه ماهی Milkfish
اختصاصات کلی پرورش ماهیان گرم آبی:
1.در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری در دجه حرارت 15-20و 35-40
2.قسمت اعظم گوشت رادر کشورهای جهان سوم تامین میکنند
3.تولید براساس استخر خاکی وسیع وکودهی برای افزایش غذای زنده میباشد
4.غذای دستی برای افزایش تولید به کار میرود
5.بعضی از ماهیهای فاقد معده ولی دارای روده دراز میباشند
6.توانایی تحمل اکسیژن پایین را دارند
تعدد گونه و تنوع در سیستمهای پرورش آبزیان :
بیش از 215 گونه آبزیان پرورشی وجود دارد
بیش از 125گونه ماهی در حال پرورش شامل
60گونه صدف و حلزون و نرمتن
15 گونه سخت پوست شامل میگو خرچنگ
مبلغ قابل پرداخت 25,000 تومان
برچسب های مهم